12 mei Wandelcoach te gast bij Reumacafé

Stad Centrum – Mindfulness & wandelen, een goede combinatie als je in beweging wilt blijven en ook je geest wilt ontspannen. Wandelcoach Annemiek Huisbrink, van coachingspraktijk Wandelcompassie, vertelt erover tijdens het Reumacafé. Dat vindt plaats op zaterdag 12 mei in GrandCafé Anno op de Grote Markt 121. Tussen 11 en 12 uur kunnen reumapatiënten binnenlopen. Het eerste kopje koffie of thee is gratis.

Reumapatiëntenvereniging Almere heeft een wandelgroep opgezet voor reumapatiënten. Er is rekening gehouden met het feit dat reuma een wisselend verloop heeft. Omdat de groep twee keer een klein half uurtje loopt, met een korte pauze tussendoor, kan een deelnemer op een minder goede dag het tweede half uurtje laten schieten. Wandelcoach Annemiek heeft de leiding en geeft tijdens het wandelen ook mindfulness-oefeningen. “Mindfulness is ontwikkeld om beter om te kunnen gaan met chronische pijn, dus het is heel geschikt voor mensen met reuma.” 

Iedereen die vragen heeft over wandelen met reuma is welkom, net als mensen die gezellig willen kletsen met andere reumapatiënten. Aanmelden voor het Reumacafé is niet nodig.

Meer informatie

Reumapatiëntenvereniging Almere,   of bel het secretariaat op 06 - 38 64 91 65.
RPV-Almere © 2019 - Webdesign WSonline